Servicetechnicus / monteur beveiligingssystemen

Werk jij zelfstandig aan diverse beveiligingssystemen?


Complex staat voor kwaliteit, opleiding, oplossingen en betrokkenheid. Wij zijn trots op ons bedrijf. Trots op wat we tot nu toe hebben bereikt. Trots op onze medewerkers! En trots op de mooie projecten die we door de jaren heen voor onze klanten hebben mogen vormgeven. Complex E-Techniek B.V. is de totaalinstallateur die met je meedenkt. Een erkend installatiebedrijf dat oplossingen biedt op het gebied van Elektrotechniek, Beveiliging, ICT&Telecom en Klimaat.


Wij bieden

Een leuke baan in een open en dynamische organisatie met een uitstekend salaris, goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een goede pensioenvoorziening en een collectieve ongevallenverzekering. Auto van de zaak en bedrijfskleding.
Complex heeft bovendien een actieve personeelsvereniging.
Wat kun je bij ons verwachten?

Als servicetechnicus beveiligingssystemen ben je verantwoordelijk voor het onderhoud aan diverse inbraak-, camera- en toegangscontrolesystemen binnen onze klantenkring in de utiliteit, scholen en industrie. Je voert correctief en preventief onderhoud en reparaties uit op door ons geïnstalleerde installaties. Indien nodig worden storingen door jou opgelost. Je bent dan ook bereid om mee te draaien in onze storingsdiensten.

In deze zelfstandige functie zie je toe op de kwaliteit en functionaliteit en zorg je voor de juiste analyses. Ook ben je verantwoordelijk voor correct ingevulde en afgetekende opleverings- en werkbonnen, kostendeclaraties en verantwoording van uren en materiaal verbruik.

Wat verwachten we van jou?

  • Naast een afgeronde MBV-opleiding (monteur beveiligingsinstallaties) ben je bekend met CCTV en toegangscontrole.
  • Kennis van ATS, SPC en Galaxy inbraakbeveiliging is een pre.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als servicemonteur, beschikt over kennis van IP-technologie en bent in het bezit van een VCA.
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Je bent collegiaal, servicegericht, stressbestendig en durft eigen ideeën te delen.

Complex E-techniek B.V.
Coenecoop 125
2741 PJ  Waddinxveen

Postbus 519
2800 AM  Gouda

T 0182 68 23 00
F 0182 68 23 09
E info@complex.nl
I www.complex.nl