Projectmonteur beveiligingsinstallaties

Werk jij zelfstandig aan diverse beveiligingsinstallaties?


Complex staat voor kwaliteit, opleiding, oplossingen en betrokkenheid. Wij zijn trots op ons bedrijf. Trots op wat we tot nu toe hebben bereikt. Trots op onze medewerkers! En trots op de mooie projecten die we door de jaren heen voor onze klanten hebben mogen vormgeven. Complex E-Techniek B.V. is de totaalinstallateur die met je meedenkt. Een erkend installatiebedrijf dat oplossingen biedt op het gebied van Elektrotechniek, Beveiliging, ICT&Telecom en Klimaat.


Wij bieden

Een leuke baan in een open en dynamische organisatie met een uitstekend salaris, goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een goede pensioenvoorziening en een collectieve ongevallenverzekering. Auto van de zaak en bedrijfskleding.
Complex heeft bovendien een actieve personeelsvereniging.
Wat kun je bij ons verwachten?

Als projectmonteur beveiligingsinstallatie ben je verantwoordelijk voor de aanleg en het inbedrijfstellen van diverse inbraak-, camera- en toegangscontrolesystemen binnen onze klantenkring in de utiliteit, scholen en industrie. Je werkt zelfstandig aan de diverse installaties en alle bijbehorende componenten. Naast de aanleg, het programmeren en het in bedrijf stellen, zorg je eveneens voor de benodigde projectdocumentatie en instructies aan de klanten van Complex. Indien nodig worden storingen door jou opgelost. Je bent dan ook bereid om mee te draaien in onze storingsdiensten.

In deze zelfstandige functie zie je toe op de kwaliteit en functionaliteit en zorg je voor de juiste analyses. Ook ben je verantwoordelijk voor correct ingevulde en afgetekende opleverings- en werkbonnen, kostendeclaraties en verantwoording van uren en materiaal verbruik.

Wat verwachten we van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding, richting elektrotechniek;
  • Meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • In bezit van een geldig certificaat MBV;
  • In bezit van een geldig VCA certificaat;
  • Je hebt kennis en ervaring met diverse systemen zoals VanderBilt;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Je bent collegiaal, servicegericht, stressbestendig en durft eigen ideeën te delen.

Complex E-techniek B.V.
Coenecoop 125
2741 PJ  Waddinxveen

Postbus 519
2800 AM  Gouda

T 0182 68 23 00
F 0182 68 23 09
E info@complex.nl
I www.complex.nl