(Leidinggevend) elektromonteur

Zorg jij voor een vlekkeloze werking van de elektrotechnische installaties?


Complex staat voor kwaliteit, opleiding, oplossingen en betrokkenheid. Wij zijn trots op ons bedrijf. Trots op wat we tot nu toe hebben bereikt. Trots op onze medewerkers! En trots op de mooie projecten die we door de jaren heen voor onze klanten hebben mogen vormgeven. Complex E-Techniek B.V. is de totaalinstallateur die met je meedenkt. Een erkend installatiebedrijf dat oplossingen biedt op het gebied van Elektrotechniek, Beveiliging, ICT&Telecom en Klimaat.


Wij bieden

Een leuke baan in een open en dynamische organisatie met een uitstekend salaris, goede opleidings- en doorgroei-mogelijkheden, een goede pensioenvoorziening, een collectieve ongevallenverzekering. Auto van de zaak en bedrijfskleding.
Complex heeft bovendien een actieve personeelsvereniging.Wat kun je bij ons verwachten?

Je installeert in teamverband of geheel zelfstandig elektrotechnische installaties in kantoren, bedrijven, scholen of productiebedrijven. Je bent verantwoordelijk voor het registeren van verrichte werkzaamheden, het bijhouden van de revisiegegevens en de verbruikte materialen. Je bent aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, onderaannemers en collega’s op locatie m.b.t. vragen over de uitvoering van de werkzaamheden. Je signaleert en registreert afwijkende zaken die tijdens de uitvoering worden opgemerkt aan jouw leidinggevende en draagt zorg voor de benodigde aanpassingen. Ook zie je toe op het naleven van wet- en regelgeving alsook voorschriften op het gebied van veiligheid.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding, richting elektrotechniek;
  • Meerdere jaren ervaring in het aanleggen van sterk- en zwakstroom installaties;
  • Je hebt ervaring met het aansturen van collega’s;

  • Je beschikt over communicatieve vaardigheden;

  • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

  • In het bezit van rijbewijs B;

  • In het bezit van een geldig VCA certificaat.

Complex E-techniek B.V.
Coenecoop 125
2741 PJ  Waddinxveen

Postbus 519
2800 AM  Gouda

T 0182 68 23 00
F 0182 68 23 09
E info@complex.nl
I www.complex.nl