Projecten waar we trots op zijn!

Rabobank Gouwestreek
Voor het in aanbouw zijnde pand van Rabobank Gouwestreek aan de Spoorzone levert en installeert Complex de elektrotechnische installatie, de LED-verlichting, het datanetwerk, de brandmeldinstallatie en de zonnepanelen. Inclusief de voorzieningen voor de beveiligingssystemen, de audiovisuele systemen en de werktuigbouwkundige-installatie. Samen met Dura Vermeer heeft Complex de opdracht verworven op basis van Design en Construct. Het project wordt in december van 2017 opgeleverd onder BREEAM-excellent certificaat. Na de oplevering wordt eveneens de service en het onderhoud via monitoring en beheer door ons verzorgd.

Van der Loo Yachtinteriors
Voor de panden van Van der Loo Yachtinteriors uit Waddinxveen, vervaardiger van hoogwaardige jachtinterieurs voor de FEADship superjachten, heeft Complex alle installaties aangelegd. Van ontwerp en engineering tot uitvoering en onderhoud. Ook hier is gedacht aan energiebesparing in zowel de nieuw geïnstalleerde meubelfabriek als in het gerenoveerde bestaande deel. Voorbeelden hiervan zijn LED-verlichting in alle vertrekken, airconditioning met inverter-regelingen en een frequentieregeling voor de enorme houtmot-afzuiging.

De Goudse Verzekeringen
Voor De Goudse Verzekeringen verzorgde Complex eveneens alle disciplines. Al meer
dan twintig jaar voeren we hier alles uit op het vlak van renovaties, energiebesparing, ICT, beveiliging en beheer en onderhoud. Door gebruik te maken van energiezuinige- en LED-verlichting is een besparing gerealiseerd van meer dan 30 procent.

Kom jij ons team versterken?

Meer informatie over complex via www.complex.nl. Voor specifieke vragen over vacatures bel met Peter de Bruin 0182 68 23 00. Solliciteer online, per email: recruitment@complex.nl of per post: Postbus 519, 2800 AM Gouda (o.v.v. vacature).

Complex E-techniek B.V.
Coenecoop 125
2741 PJ  Waddinxveen

Postbus 519
2800 AM  Gouda

T 0182 68 23 00
F 0182 68 23 09
E info@complex.nl
I www.complex.nl