Onderhoudstechnicus brandmeldinstallaties

Zorg jij voor onderhoud aan diverse brandmeldinstallaties?


Complex staat voor kwaliteit, opleiding, oplossingen en betrokkenheid. Wij zijn trots op ons bedrijf. Trots op wat we tot nu toe hebben bereikt. Trots op onze medewerkers! En trots op de mooie projecten die we door de jaren heen voor onze klanten hebben mogen vormgeven. Complex E-techniek B.V. is de totaalinstallateur die met je meedenkt. Een erkend installatiebedrijf dat oplossingen biedt op het gebied van elektrotechniek, beveiliging, ICT, telecom en klimaat. 


Wij bieden

Een leuke baan in een open en dynamische organisatie met een uitstekend salaris, goede opleidings- en doorgroei-mogelijkheden, een goede pensioenvoorziening, een collectieve ongevallenverzekering.

Complex heeft bovendien een actieve personeelsvereniging.


Wat kun je bij ons verwachten?

Als service- en onderhoudstechnicus brandmeldinstallaties ben je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhoud aan diverse brandmeldinstallaties binnen onze klantenkring in de utiliteit, scholen en industrie. Je werkt zelfstandig aan de brandmeldinstallaties en alle bijbehorende componenten. Naast het plegen van onderhoud, zorg je er ook voor dat storingen worden opgelost. Je bent dan ook bereid om mee te draaien in onze storingsdiensten. In deze zelfstandige functie zie je toe op de kwaliteit en functionaliteit en zorg je voor de juiste analyses. Ook ben je verantwoordelijk voor correct ingevulde en afgetekende opleverings- en werkbonnen, kostendeclaraties en verantwoording van uren en materiaal verbruik.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding, richting elektrotechniek;
  • Meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • In bezit van een geldig certificaat Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties (ODB);
  • In bezit van een geldig VCA certificaat;
  • Je hebt kennis en ervaring met diverse systemen zoals Siemens;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Je bent collegiaal, servicegericht, stressbestendig en durft eigen ideeën te delen.

Complex E-techniek B.V.
Coenecoop 125
2741 PJ  Waddinxveen

Postbus 519
2800 AM  Gouda

T 0182 68 23 00
F 0182 68 23 09
E info@complex.nl
I www.complex.nl